ΑΕΝ Χίου: Συνοδεία των σπουδαστών η Ελληνική Σημαία στο λιμάνι της Χίου

0

Υψώθηκε σήμερα το μεσημέρι, παραμονή της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, για μια ακόμη φορά η τεράστια Ελληνική Σημαία συνολικού εμβαδού 150 τ.μ. στο λιμάνι της Χίου.

Η Ελληνική Σημαία έφτασε στο νότιο λιμενοβραχίονα συνοδευόμενη από πομπή των σπουδαστών της ΑΕΝ Μηχανικών Χίου.

Ο διοικητής της ΑΕΝ Χίου, Αντιπλοίαρχος ΛΣ Ιωάννης Μάργαρης, δήλωσε στην Isalos.net: «Στα πλαίσια εορτασμού της εορτής της 28ης Οκτωβρίου, το μεσημέρι της 27ης πραγματοποιήθηκε στο λιμενοβραχίονα της Χίου η έπαρση της Μεγάλης Σημαίας από άγημα σπουδαστών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικών Χίου. Πριν την τελετή, προηγήθηκε παρέλαση με την Μεγάλη Σημαία, την οποία κρατούσαν οι σπουδαστές της ΑΕΝ Χίου, με την συνδρομή της Φιλαρμονικής του Δήμου Χίου στην κεντρική παραλιακή οδό. Στην τελετή παρέστησαν εκπρόσωποι όλων των τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών ενώ την παρακολούθησε και πλήθος πολιτών».

@isalosnet Υψώθηκε σήμερα το μεσημέρι, παραμονή της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, η τεράστια Ελληνική Σημαία συνολικού εμβαδού 150 τ.μ., στο λιμάνι της Χίου Η Ελληνική Σημαία έφτασε στο νότιο λιμενοβραχίονα συνοδευόμενη από πομπή των σπουδαστών της ΑΕΝ Μηχανικών Χίου Στο βίντεο, μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από το άγημα των σπουδαστών και από την ύψωση της Ελληνικής Σημαίας #isalosnet #chios #greece #28thOct #fy #fyp #greekflag #greekshipping #aen ♬ History – mcbenoit