Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα από τον DNV και το World Maritime University

0

Ο DNV σε συνεργασία με το World Maritime University (WMU) προσφέρουν μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο Executive Maritime Management για το έτος 2024-2025. Η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων είναι πλέον διαθέσιμη.

Το καινοτόμο αυτό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών συνδυάζει την ακαδημαϊκή και ερευνητική τεχνογνωσία του WMU με την εμπειρία των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο του DNV. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα «boot camp» για managers, εξετάζοντας τρέχοντα ζητήματα στη ναυτιλιακή βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων επιχειρησιακών, εμπορικών και τεχνικών ζητημάτων.

Το πρόγραμμα σπουδών έχει διάρκεια έντεκα (11) μηνών (Σεπτέμβριος 2024 – Ιούλιος 2025), ενώ προσφέρεται εξ ’αποστάσεως μέσω πλατφόρμας e-learning και μπορεί να ολοκληρωθεί με το δικό σας ρυθμό από οποιαδήποτε τοποθεσία παγκοσμίως.

Διδακτικές ενότητες

  1. Fundamental Maritime Economics and Contemporary Maritime Law
  2. Shipping Market and Financial Management
  3. Management, Organizational Behaviour and Leadership
  4. Safe Shipping – Safety and Technology
  5. Sustainable Shipping – Environment and Technology

Προϋποθέσεις εισαγωγής

  1. Ελάχιστη εργασιακή εμπειρία πέντε ετών
  2. Πτυχίο σε συναφή κλάδο ή δίπλωμα Πλοιάρχου/Μηχανικού Α’ τάξης
  3. Γνώση της Αγγλικής γλώσσας (γραπτό και προφορικό λόγο): TOEFL 80+ ή IELTS 6.0+ ή εξετάσεις Cambridge Advanced ή Proficiency Examination (CAE ή CPE) ή άλλη πιστοποίηση (π.χ. GCE O-level, WAEC, CXC) που θεωρείται ισοδύναμη από την Επιτροπή Εισαγωγής.

Δίδακτρα

Το συνολικό κόστος του προγράμματος εξαρτάται από το πρόγραμμα πληρωμής που θα επιλέξετε. Μπορείτε να πληρώσετε σε δύο δόσεις με συνολικό ποσό 8.170 ευρώ (1.634 ευρώ ανά ενότητα). Διαφορετικά μπορείτε να πληρώσετε ανά ενότητα για συνολικό ποσό 9.330 ευρώ (1.866 ευρώ ανά ενότητα).

Για περισσότερους από δύο συμμετέχοντες από την ίδια εταιρεία προσφέρεται έκπτωση 10% ανά συμμετέχοντα. Προσφέρεται ειδική έκπτωση 20% για τους αποφοίτους του WMU, τους υπαλλήλους του DNV και τους υπαλλήλους του ΙΜΟ.

Περισσότερα για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Executive Maritime Management μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.wmu.se/programmes/executive-maritime-management