ICS Greek Branch: Διακρίσεις και επιτυχίες στα ICS Prize Giving Awards 2024

0

Το ICS Greek Branch με χαρά ανακοινώνει τις εξαιρετικές επιτυχίες του στο ICS Prize Giving Awards Ceremony 2024, που πραγματοποιήθηκε στις 3 Οκτωβρίου στο One Moorgate Place, στο Λονδίνο. Κατά την ετήσια αυτή εκδήλωση, το ICS τιμά τους διακριθέντες στις εξετάσεις του φορέα παγκοσμίως, αναδεικνύοντας την αριστεία και την επαγγελματική ανάπτυξη στη ναυτιλία.

Αναγνωρίζοντας τις Εξαιρετικές Επιτυχίες των Σπουδαστών

Αρκετοί σπουδαστές του ICS Greek Branch τιμήθηκαν για τις επιδόσεις τους, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή τους να προωθήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στη ναυτιλία:

Liesza Bertram-Sotiriadis: Βραβεύτηκε με το Lloyd’s List Award για την υψηλότερη επίδοση στο Shipping Finance.

Φίλιππος Ηλιάκης: Βραβεύτηκε με το John O’Keeffe Award για την υψηλότερη επίδοση στο Ship Sale and Purchase.

Alexandra Mangos: Βραβεύτηκε με το Baltic Exchange Award για την υψηλότερη επίδοση στο Shipping Law και με το Shipwright’s Award για την καλύτερη συνολικά επίδοση στις φετινές Εξετάσεις του ICS.

Παναγιώτης Μιχαλεάκος: Βραβεύτηκε με το Baltic Exchange Award για την υψηλότερη επίδοση στα Qualifying Examinations στο Dry Cargo Chartering.

Παγκόσμια Αναγνώριση για την ηγεσία του ICS Greek Branch

Η Διευθύντρια του ICS Greek Branch, Ναταλία Μαργιώλη, FICS, τιμήθηκε με το βραβείο Ted Renshaw, αναγνωρίζοντας τη σημαντική της συνεισφορά στην προώθηση της επαγγελματικής ναυτιλιακής εκπαίδευσης. Το βραβείο αυτό, το οποίο απονέμεται στη μνήμη του Past President of the Bristol Maritime Trade Association, υπογραμμίζει τη δέσμευσή της προς τους μελλοντικούς ναυτιλιακούς επαγγελματίες για υψηλής ποιότητας εκπαίδευση. Υπό την ηγεσία της, το ICS Greek Branch έχει εδραιώσει τη φήμη του ως παγκοσμίως αναγνωρισμένος εκπαιδευτικός οργανισμός, προωθώντας την αριστεία και την ανταγωνιστικότητα στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

ICS Prize Giving Awards 2024_Ms Margioli

Δέσμευση για Ναυτιλιακή Αριστεία

Αυτά τα βραβεία δεν αναδεικνύουν μόνο ατομικές επιτυχίες, αλλά υπογραμμίζουν και τον ουσιαστικό ρόλο του ICS Greek Branch στη διαμόρφωση του μέλλοντος του ναυτιλιακού τομέα. Μέσω των αφοσιωμένων προσπαθειών των εκπαιδευτών και του προσωπικού, το ICS Greek Branch παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και καλλιεργεί μια κουλτούρα αριστείας, ενδυναμώνοντας τους επαγγελματίες με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να οδηγήσουν τη ναυτιλία μπροστά.

Τo Institute of Chartered Shipbrokers είναι ένας διεθνής ναυτιλιακός οργανισμός και κορυφαίος φορέας επαγγελματικής ναυτιλιακής εκπαίδευσης από το 1911. Το ICS παρέχει συνεχή επαγγελματική κατάρτιση μέσω προγραμμάτων σπουδών και πιστοποιήσεων. Μέσω του ICS Professional Maritime Programme, ένα επαγγελματικό πρόγραμμα διάρκειας 1 έτους που διδάσκεται από επαγγελματίες της ναυτιλιακής αγοράς, παρέχει στους συμμετέχοντες μια εξαιρετική βάση για επαγγελματική εξέλιξη και άμεση εφαρμογή στο εργασιακό περιβάλλον. Οι σπουδαστές συμμετέχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης ICS Professional Qualifying Examinations, οι οποίες οδηγούν στην ιδιότητα Μέλους του ICS, τη μοναδική διεθνώς αναγνωρισμένη επαγγελματική πιστοποίηση στη ναυτιλία. Το δίκτυο επαγγελματιών του ICS επιτρέπει στα Μέλη να συνδέονται, να ενισχύουν τη συνεχή επαγγελματική τους ανάπτυξη και να έχουν πρόσβαση σε διεθνείς ευκαιρίες απασχόλησης.